Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 04:41:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/12/2020
Lectures: 257
Actualització de les mesures de contenció de la COVID-19

La Generalitat de Catalunya ha anunciat en roda de premsa una actualització de les mesures de contenció de contagis per COVID-19, que afecten principalment a la mobilitat, al sector de la restauració, i a alguns dels establiments ubicats dins de centres comercials.

Aquestes restriccions entren en vigor dilluns 21 de desembre i s'estendran fins l'11 de gener, tot i  que se'n farà una revisió el proper dilluns 28 de desembre. 

Restriccions vigents a partir de dilluns 21 de desembre

Restriccions a la restauració

Els bars i restaurants només podran obrir de 7.30 a 9.30 h i de 13 a 15.30 h. Els establiments que fan menjar per emportar podran ampliar aquest horari entre les 19 i les 22 h, i fins a les 23 h per fer repartiment a domicili.

En l'horari d'obertura permès, els bars i restaurants poden obrir a l'interior, amb un 30% de l'aforament, i les terrasses, amb un màxim de 4 persones per taula (o 6 en el cas de bombolles de convivència).

Per contra els establiments dins de centres comercials hauran de tancar per evitar aglomeracions en aquests espais.

Comerç

El comerç pot mantenir la seva activitat amb les limitacions d'aforament com fins ara.

Esport

Les instal·lacions esportives dins de centres comercials hauran de tancar. La resta de gimnasos i altres instal·lacions podran seguir oberts amb les reduccions d'aforament vigents fins ara, tot i que les activitats que no es puguin fer sense mascareta, només es podran realitzar a l'exterior.

Mobilitat

Es manté el tancament perimetral de Catalunya, excepte per visitar familiars o persones properes

Es limita la mobilitat a l'àmbit comarcal, també excepte per visitar familiars, i els desplaçaments de bombolles de convivència per anar a la segona residència o a una destinació fixa, com ara un hotel o una casa rural.

Manteniment de les mesures vigents

Les limitacions d'aforament per als sectors de la cultura i els centres de culte es mantenen com fins ara. El confinament nocturn continua sent de 22 h fins les 6 h del dia següent (excepte els dies 24 i 31 de desembre, que seran fins la 1 h, i el 5 de gener, fins les 23 h)

Més informació

Per a conèixer més detalls d'aquestes noves restriccions, entreu a l'apartat de coronavirus d'aquest mateix web.


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior