Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:16:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

22/12/2020
Lectures: 136
Nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació al 2021

El Servei Local d'Ocupació presenta els tallers del primer trimestre de 2021, adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures de protecció a causa de la Covid-19, part de la formació mantindrà el format online.

Tallers online

Al mes de febrer tindrà lloc el curs 'Prepara't per a superar un procés de selecció per competències', donada la tendència en l'ús d'aquesta tècnica per part de les empreses, amb 9 hores repartides en 3 sessions. A més a més, es continuaran impartint els tallers 'Fes destacar el teu currículum amb Canva' i 'Optimitza el teu perfil a LinkedIN', amb una periodicitat mensual, i 'L'entrevista de feina: preguntes clau', bimensualment.

Aquests tallers tindran lloc a la plataforma Zoom, on es facilitarà l'accés a les persones assistents i amb la possibilitat de fer una prova prèviament a cada taller per comprovar la connexió.

Tallers presencials d'iniciació a la informàtica

La formació d'iniciació a la informàtica, per les seves característiques, s'impartirà presencialment en grups reduïts a l'Aula Sant Feliu.

Es treballaran aspectes com l'ús del teclat i el ratolí, la gestió del correu electrònic, l'edició de textos a l'ordinador i al núvol, els portals de recerca de feina i els tràmits en línia, entre altres. Es podran cursar de manera separada, com a mòduls, o bé totes, com a itinerari d'iniciació. Cada mòdul té una durada d'entre 1 hora i mitja i tres hores.

Consulteu el detall dels cursos i tota la informació relacionada a la pàgina de formació per a la recerca de feina.

Més informació i inscripcions

Per a inscriure-us, escriviu un correu electrònic a slo@santfeliu.cat, tot indicant el vostre nom complet, número de document d'identitat, telèfon i adreça de correu electrònic. Per a més informació, contacteu el Centre Can Maginàs al 93 685 07 83.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior