Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 01:52:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/01/2021
Lectures: 93
El personal contractat en el marc del programa Treball als Barris contribueix a la millora dels serveis municipals

El programa Treball als Barris ha permès la contractació d'un total de 16 persones de perfils diferents per tal de donar suport a projectes que es desenvolupen als diversos equipaments de Sant Feliu de Llobregat. 

Connecta't al Palau Falguera

Les tres persones contractades pel pla d'ocupació "Informadors/es i suport tècnic en estalvi i eficiència energètica" estan ubicades al Palau Falguera i estan contractades durant 9 mesos.

L'oficina del Connecta't està oberta al públic de 8 a 14 h tots els matins, i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18.30 h. Es pot demanar cita prèvia a aquest mateix web o anar directament a l'oficina. La ciutadania rep assessorament per a tramitar el bo social i per a revisar les factures de llum i gas per tal de valorar la reducció del cost de la factura. També es realitzen estudis energètics per tal de reduir el consum i la despesa de les llars. Els documents que necessitarà aportar seran el DNI i una factura.

Per a més informació, llegiu la notícia sobre el Connecta't

Manteniment

Les tres persones contractades a l'octubre dins del pla d'ocupació "Manteniment de proximitat" estan realitzant tasques de manteniment i arranjament en els edificis municipals i en la via pública. Aquestes tres persones estan contractades per 6 mesos.

Torre del Roser

Dues persones més van ser contractades a l'octubre dins del pla d'ocupació "Millora de les infraestructures de telecomunicacions als edificis municipals" estan desenvolupant les seves tasques a la Torre del Roser i/o en teletreball. Una d'elles realitza tasques administratives i dona suport a diferents departament i l'altra, tasques relacionades amb Ciutat intel·ligent, com, per exemple, la monitorització del consum d'aigua d'edificis municipals per tal de detectar fugues. Aquestes persones tenen contracte de 6 mesos.

Dinamitzadora digital

Dins del programa també s'ha contractat durant 6 mesos a una persona que està desenvolupant de dinamitzadora digital al Servei Local d'Ocupació. Es troba a Can Maginàs i fa atenció al públic de dilluns a dijous de 9 a 11 h amb cita prèvia. Ajuda a realitzar tràmits telemàtics com ara apuntar-se a borses de treball on line o sol·licitar ajuts. També ha fet formació als cursos de Treball als Barris de carnisseria, magatzem, i forn i pastisseria.

Vetlladores - monitores de suport

Les 6 vetlladores-monitores de suport contractades dins del projecte "Millorem la inclusió social i educativa als centres escolars de sant Feliu", estan desenvolupant la seva tasca a 5 escoles i 1 institut. Treball als Barris compta amb una persona més, que fa la funció de coordinadora. Estan contractades durant 9 mesos i treballen donant suport els infants amb necessitats educatives especials i als grups bombolla dels quals formen part.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior