Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 02:31:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

22/01/2021
Lectures: 104
Ajuts del SOC per a la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert una convocatòria de subvencions a empreses per tal de fomentar la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball.

Beneficiaris

Poden sol·licitar aquest ajut les persones físiques o jurídiques i les comunitats de béns amb capacitat per a contractar laboralment, amb centre de treball a Catalunya.

S'hi exceptuen les administracions públiques i les seves entitats dependents o vinculades, les empreses d'inserció i les empreses de treball temporal.

Persones destinatàries

La mesura vol beneficiar les persones en situació d'atur de 45 anys o més, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya durant 6 mesos en els darrers 12 mesos. Aquestes persones no han d'haver tingut un contracte indefinit en els darrers 6 mesos.

Desenvolupament de les accions subvencionables

  • Les entitats sol·licitants de la subvenció han de dur a terme la contractació, mitjançant contractes de treball que tinguin com a mínim 6 mesos de durada, una jornada igual o superior al 50% i el seu centre de treball a Catalunya.
  • La durada màxima subvencionable de cada contracte, inclosa, si escau, la seva pròrroga, és de 12 mesos; excepte per a les persones amb un grau reconegut de discapacitat igual o superior al 33%, que podrà ser fins a 18 mesos.
  • El nombre de contractes subvencionables no serà superior a 5 ni superar el 50% de la plantilla de la persona física o jurídica beneficiària, excepte quan únicament hi hagi una persona contractada. En aquest cas, el nombre de contractes subvencionables serà, com a màxim.

Sol·licitud i termini

El tràmit ja es pot efectuar a través del web de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds és el 2 de novembre de 2021.

Més informació

Per a més informació, entreu al web del Servei d'Ocupació de Catalunya, o escriviu a incentiusmesgrans45.soc@gencat.cat.

 

 

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior