Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 02:19:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

22/02/2021
Lectures: 72
Autoformació online per a la recerca de feina amb l'AMB, Barcelona Activa i la Diputació de Barcelona

Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona ofereixen 25 càpsules d'autoformació que es poden cursar online per tal de millorar ocupabilitat de les persones que cerquen feina o que vulguin millorar les seves competències.

Els continguts d'aquestes píndoles complementen la formació que ja ofereix el Servei Local d'Ocupació de manera estable. S'hi tracten temes diversos, com ara el currículum, la carta de presentació, l'entrevista de feina, les competències, l'autocandidatura, el coneixement del mercat laboral i el canals de recerca, entre d'altres.

A les 15 píndoles sobre recerca de feina, se sumen altres 10 sobre competències: la comunicació verbal i no verbal, la gestió del temps, el treball en equip, l'assertivitat, l'empatia, el networking i la capacitat de negociació, etc.

Les diferents càpsules formatives es poden cursar en català i en castellà i duren entre 2 i 5 hores, i estan obertes durant 15 dies. Totes les activitats tenen un format fonamentalment audiovisual, amb suport de documents didàctics en pantalla,

Les persones interessades poden inscriure's registrant-se com a usuàries de la plataforma de Barcelona Activa.

Per conèixer i cursar les càpsules, entreu a l'apartat de Recursos per a la recerca de feina, on trobareu també d'altres continguts interessants sobre aquesta temàtica preparats pel Servei Local d'Ocupació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior