Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 02:37:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/02/2021
Lectures: 76
Coneixes els serveis que t'ofereix la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació?

El Servei Local d'Ocupació manté oberta la inscripció a la seva borsa de treball. L'objectiu d'aquest servei és incentivar i dinamitzar l'ocupació a Sant Feliu, i afavorir la inserció laboral i la millora professional mitjançant diferents accions i activitats. S'ubica físicament al Centre Can Maginàs.

Avantatges de la inscripció a la borsa de treball

Les persones inscrites a la borsa de treball tenen accés als serveis següents: 

  • Ofertes de treball: enviament de candidatures a empreses del territori que cerquen personal.
  • Club de feina: orientació laboral, revisió del currículum, utilització d'eines digitals per a la recerca de feina i suport en tràmits digitals relacionats amb l'àmbit de l'ocupació.
  • Formació per a la recerca de feina: accions formatives entorn el currículum, màrqueting personal, xarxes professionals, competències, etc.
  • Recursos per a la recerca de feina: models de currículum, càpsules d'autoformació, models de cartes de presentació, etc.

El personal d'orientació laboral valorarà la possibilitat d'inclusió en programes específics de formació i ocupació, segons els perfils i les característiques de les persones participants.

A partir del 2020, per garantir les mesures de contenció de la Covid-19, l'accés a aquests serveis es fa amb cita prèvia. A més de l'atenció presencial, algunes de les activitats s'ofereixen a distància: per telèfon, Zoom o WhatsApp.

Inscripcions a la borsa de treball

Per a inscriure's en la borsa, podeu utilitzar el formulari de cita prèvia, seleccionant l'opció 'Inscripció a la borsa de treball', o bé concerteu la cita per telèfon al 93 685 07 83. Reservareu plaça a una sessió informativa per a conèixer millor el Servei Local d'Ocupació i formalitzar la inscripció.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior