Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 15:01:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

26/03/2021
Lectures: 64
Cloenda dels cursos Singulars de magatzem i de treballs verticals

El passat 18 de Març va tenir lloc la cloenda de les formacions del Projecte Singulars, amb les quals 28 joves s'han titular en els àmbits  d'operacions auxiliars de magatzem i de treballs verticals. Aquestes formacions han estat fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Feliu, l'Ajuntament de  Sant Joan Despí i l'empresa Levelinstrukta.

Els joves participants tenen entre 18 i 29 anys, i estaven inscrits/es al Programa de Garantia Juvenil. Aquestes formacions els hi han permès obtenir carnets necessaris per desenvolupar tasques concretes a cada sector, com ara el carnet de carretons elevadors en el cas del curs de magatzem o el de plataformes elevadores i riscos laborals del sector metall i construcció; de manera que puguin millorar la seva ocupabilitat.

Projectes Singulars

L'objectiu dels Projectes singulars és reforçar l'ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil. Aquesta és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

Està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior