Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/05/2021 00:32:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'ajuntament contracta 20 persones en el marc dels plans d'ocupació del programa Treball als Barris

20/04/2021
Lectures: 92
L'ajuntament contracta 20 persones en el marc dels plans d'ocupació del programa Treball als Barris

Aquesta setmana s'ha completat la incorporació de totes les persones contractades en el marc dels plans d'ocupació de Treball als Barris, que va començar al mes de març.

D'aquesta manera, el consistori reforça diversos departaments amb nou auxiliars administratius/ives, una gestora de dades-auxiliar administrativa, un enginyer d'Smart City, un dinamitzador digital, un oficial paleta i un oficial de pintura, quatre peons paleta i dos peons de pintura.

Els projectes als quals s'han incorporat són els de suport a serveis a la ciutadania, millora de les infraestructures de telecomunicacions als edificis municipals i manteniment de proximitat.

Programa Treball als Barris

Treball als barris es un programa impulsat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, que es va posar en marxa l'any 2007 en el marc de la Llei de barris que desenvolupa el Govern de la Generalitat, a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

A Sant Feliu de Llobregat, el Projecte d'Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut articula, des de 2008, un seguit d'accions complementàries a la Llei de Barris en la forma de plans d'ocupació, implementació de mesures per l'acompanyament a la inserció als barris o tallers d'ocupació, entre d'altres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior