Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/05/2021 00:26:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nou tràmit digital per a la publicació d'ofertes de feina al web municipal

28/04/2021
Lectures: 97
Nou tràmit digital per a la publicació d'ofertes de feina al web municipal

El Servei Local d'Ocupació llença un nou formulari online que permet a les empreses publicar ofertes de feina de manera més àgil i efectiva. El nou tràmit recull més informació sobre els requisits i condicions dels llocs de treball.

Per tal de publicar l'oferta, les empreses han d'accedir al formulari de publicació d'ofertes de feina i identificar-se amb el certificat digital d'empresa. En cas que l'empresa no disposi de certificat digital es podria realitzar aquest tràmit mitjançant l'IdCAT Mòbil - per a més informació sobre com obtenir-lo, consulteu el videotutorial sobre l'IdCAT Mòbil.

Millores en la visualització de nous continguts a les ofertes

Aquest nou tràmit ha possibilitat la inclusió de nova informació detallada en relació a la formació, competències, idiomes i altres requisits per al lloc de feina ofert. 

A més, es vol afavorir la selecció en clau de competències, de manera que el nou formulari recull els diferents tipus de competències: bàsiques, tècniques i transversals, que requereixen els perfils professionals.

Així mateix, i a més de les condicions laborals que ja es recollien a les ofertes, com el tipus de contracte o la durada, s'ha afegit informació sobre mesures de conciliació laboral o el teletreball, entre altres. 

Més informació

Per a més informació sobre el funcionament del tràmit i la borsa de treball, truqueu al Centre Can Maginàs (93 685 07 83) o escriviu a slo@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior