Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 17:57:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El plans d'Ocupació de Treball als Barris segueixen reforçant els serveis municipals durant l'estiu

26/07/2021
Lectures: 205
El plans d'Ocupació de Treball als Barris segueixen reforçant els serveis municipals durant l'estiu

Les 20 persones contractades en el marc del programa Treball als Barris continuen desenvolupant les seves tasques en suport a diferents departaments de l'ajuntament. Els projectes que estan reforçant són 'Suport a serveis a la ciutadania', 'Manteniment de proximitat' i 'Millora de les infraestructures de telecomunicació als edificis municipals'.

Els peons contractats per a manteniment amb el perfil de pintura estan pintant actualment les escoles aprofitant l'absència dels infants durant els mesos d'estiu. D'altra banda, el dinamitzador digital comença a donar suport als comerços dels barris de Can Calders i La Salut que han sol·licitat orientació per a l'ús de les xarxes socials i la realització de tràmits digitals. Per últim, diferents persones de perfil administratiu segueixen amb les seves tasques en l'atenció a la ciutadania en diferents equipaments de la ciutat. 

Aquests professionals van començar a ocupar aquests llocs de treball entre el març i l'abril passat, i continuaran amb les seves tasques fins al setembre-octubre.

Imatge del personal de Plans d'Ocupació de Treball als Barris

Programa Treball als Barris

Treball als barris es un programa impulsat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, que es va posar en marxa l'any 2007 en el marc de la Llei de barris que desenvolupa el Govern de la Generalitat, a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

A Sant Feliu de Llobregat, el Projecte d'Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut articula, des de 2008, un seguit d'accions complementàries a la Llei de Barris en la forma de plans d'ocupació, implementació de mesures per l'acompanyament a la inserció als barris o tallers d'ocupació, entre d'altres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior