Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 09:29:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Quatre noves càpsules d'autoformació online per a la recerca de feina

21/10/2021
Lectures: 208
Quatre noves càpsules d'autoformació online per a la recerca de feina

Les càpsules de Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona són activitats formatives de curta durada, que es poden cursar online, amb flexibilitat horària i sense cost per a la persona usuària. A les 25 ja disponibles al catàleg, s'hi sumen quatre de noves:

  • Com afrontar les entrevistes per videoconferència
  • Reclutament i selecció de persones en l'era de la web 4.0
  • Elevator pitch: la teva presentació professional
  • Marca personal: la teva empremta professional

Es combinen activitats per a la recerca de feina amb d'altres sobre competències, que es poden cursar en català i en castellà, duren entre 1 i 5 hores, i estan obertes durant 15 dies. Totes les activitats tenen un format fonamentalment audiovisual, amb suport de documents didàctics en pantalla.

Les persones interessades poden inscriure's registrant-se com a usuàries de la plataforma de Barcelona Activa. Per conèixer-les i cursar-les, entreu a l'apartat de Recursos per a la recerca de feina, on trobareu també d'altres continguts interessants sobre aquesta temàtica preparats pel Servei Local d'Ocupació.

Més formació per a la recerca de feina

Els continguts d'aquestes activitats complementen la formació que ja ofereix el Servei Local d'Ocupació de manera estable. Actualment es combinen les modalitats online i presencial, ja que la situació sanitària ho permet. Durant el proper mes, s'impartiran tallers d'Elevator Pitch, creació de marca personal a internet, entrevista laboral i coaching motivacional, entre altres. 

Trobareu més informació, dates i horaris a l'apartat Formació per a la recerca de feina d'aquest mateix web. Per a inscriure-us, escriviu un correu electrònic amb les vostres dades personals i els noms dels tallers que us interessen a slo@santfeliu.cat o truqueu al Centre Can Maginàs, al 93 685 07 83.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior