Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 08:49:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Presentació del projecte d'instal·lació de cobertes fotovoltaiques i autoconsum compartit al Polígon El Pla

24/11/2021
Lectures: 64
Presentació del projecte d'instal·lació de cobertes fotovoltaiques i autoconsum compartit al Polígon El Pla

Avui s'ha celebrat la sessió de presentació de l'estudi d'autoconsum compartit al Polígon El Pla de Sant Feliu, camí cap a la primera Comunitat Energètica Industrial, amb la participació de 15 representants d'empreses del polígon.

Aquest estudi, impulsat pels departaments de Medi Ambient i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, vol analitzar els costos energètics, la disponibilitat d'instal·lació i els estalvis que suposaria aquesta primera Comunitat Energètica Industrial a Sant Feliu de Llobregat.

Durant la trobada s'ha presentat la metodologia d'estudi, el temps a dedicar de cada empresa participant i les fases del calendari per dur-lo a terme. Es preveu que els resultats puguin ser presentats al mes de maig de 2022. En funció de les empreses inscrites i la tipologia de participació, es planteja la posada en marxa d'un segon estudi amb altres empreses interessades.

Sol·licituds de participació en l'estudi

Les empreses del Polígon El Pla interessades en participar en l'estudi o en rebre més informació poden contactar amb el Centre Can Maginàs al 93 685 07 83 o a oise@santfeliu.cat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de desembre.Cronograma de l'estudi per constituir una comunitat energètica en el Polígon El Pla

Per a saber-ne més, consulteu el vídeo de la jornada d'accions per a un nou model energètic a les empreses (2020), on es van exposar les diferents eines i accions que permetrien reduir els costos, els consums i l'impacte ambiental a través de l'ús energètic.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior