Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 12:45:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

11a edició del programa de suport a pimes Accelera el Creixement

03/05/2022
Lectures: 80
11a edició del programa de suport a pimes Accelera el Creixement

Ja estan obertes les inscripcions per a l'onzena edició d'Accelera el Creixement, adreçat a petites i mitjanes empreses que vulguin identificar les claus de l'èxit per potenciar el seu creixement. Aquest programa està impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona, amb la participació de l'Ajuntament com a agent referent de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest programa seleccionarà només 50 empreses de la demarcació de Barcelona, que podran accedir a més de 70 hores de formació i d'assessorament amb professionals experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però les pimes només paguen 500 euros + IVA, gràcies a la subvenció.

Transformació digital, internacionalització, finançament, comercialització, organització i equip directiu són els àmbits en què el programa por contribuir a l'impuls dels negocis.

Requisits i sol·licituds

Per poder participar-hi les empreses han de comptar amb 3 o més treballadors/es, tenir una trajectòria mínima de 5 anys i tenir localitzat el centre de decisió a la província de Barcelona.

Les candidatures es podran presentar fins el 7 de juny mitjançant el formulari d'inscripció al programa que, un cop emplenat, podeu enviar a l'adreça oise@santfeliu.cat.

Sessions informatives online

Per tal de conèixer millor el programa, podeu assistir a les sessions informatives online que tindran lloc el 19 de maig (d'11 a 12 h) i el 25 de maig (de 16 a 17 hores). Si voleu participar-hi, empleneu el formulari d'inscripció a les sessions informatives.

Per a més informació del programa, contacteu el Servei d'Empreses de Sant Feliu a oise@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior