Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 15:10:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Presentat el dossier de Polígons de Sant Feliu de Llobregat

09/06/2022
Lectures: 332
Presentat el dossier de Polígons de Sant Feliu de Llobregat

El Centre de Serveis El Pla va acollir el dimecres 8 de juny la presentació del Dossier de Polígons de Sant Feliu de Llobregat. L'elaboració d'aquest document té dos objectius principals: generar activitat econòmica com a actor clau de la ciutat i d'un teixit empresarial de proximitat; i projectar la ciutat cap a l'exterior, reforçant la capitalitat de Sant Feliu i mostrant el sòl industrial, que com a municipi es preserva i s'inverteix en la seva millora.

L'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, va obrir l'acte destacant que el document sobre els polígons és un material digital que respon a la pregunta: "Què significa el sòl industrial a la ciutat". La trobada va comptar amb l'assistència dels membres de la Junta de l'Associació Empresarial dels Polígons de Sant Feliu de Llobregat, AEPLA. El president de l'AEPLA, Joan Soler, de l'empresa Soler i Sauret, va destacar la situació geogràfica privilegiada de la ciutat i el fet de disposar de serveis i espais que resulten atractius per a la ubicació de les empreses al municipi.  

El Director de l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica, Rafael Bellido, va explicar els diferents apartats del dossier i va apuntar que la finalitat d'aquest material és "ser la carta de presentació de Sant Feliu de Llobregat des del punt de vista empresarial". A més, va subratllar que Sant Feliu és un municipi neuràlgic, a prop d'infraestructures logístiques i de les principals connexions de transport de Catalunya.

Lídia Muñoz va tancar l'acte assegurant que amb aquest treball de difusió i promoció dels espais d'activitat econòmica i industrial "l'Ajuntament té la voluntat de continuar modernitzant i millorant la qualitat dels polígons de la ciutat, flexibilitzant els usos contemplats per generar riquesa al teixit empresarial i, amb una visió de futur, aprofitant les oportunitats que es generen".

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior