Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:23:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El Mercat Municipal "La Plaça" es suma a la campanya #MercatsSostenibles

01/07/2022
Lectures: 247
El Mercat Municipal "La Plaça" es suma a la campanya #MercatsSostenibles

Els mercats municipals són espais d'oportunitats de treball, de cohesió social i de creixement econòmic del territori. I ara són també espais d'oportunitats per a la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

El nostre Mercat Municipal, juntament amb Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú participaran aquesta tardor en la 2a edició de la Campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"

Mercats Sostenibles té un funcionament molt senzill:

  1. Demana el teu passaport a les parades del mercat. El passaport conté alguns consells i deu caselles que cal segellar.
  2. Ara ve el més important: quan vinguis al mercat, fes servir el carro o un cabàs. I porta els teus tapers, carmanyoles i bosses reutilitzables per a la fruita i la verdura, els llegums, el peix o la carn. No esperis que et donin bosses o envasos de plàstic!
  3. Per cada compra que facis amb un envàs o bossa reutilitzable que portis de casa, et segellaran una de les caselles del passaport.
  4. Quan tinguis segellades les deu caselles del passaport, a les parades et lliuraran una bossa de reixeta que et servirà per seguir fent les compres de forma sostenible! Missió complerta!

L'objectiu de la Diputació amb aquesta campanya és sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum. #MercatsSostenibles s'alinea amb l'Agenda 2030 i amb la voluntat de la Diputació de Barcelona per implementar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

El nostre Mercat Municipal desenvoluparà un treball conjunt amb l'alumnat d'ESO, per obtenir un model de comerç sostenible que comporti un consum responsable.

Més informació sobre els ODS - Objectius de desenvolupament sostenible

Aquest és un projecte conjunt de la Gerència de Serveis de Comerç i la Gerència de Serveis de Medi ambient de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments i els mercats municipals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior