Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 11:50:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cloenda de la 4a edició d'Històries de Vida dels alumnes del PTT

05/07/2022
Lectures: 152
Cloenda de la 4a edició d'Històries de Vida dels alumnes del PTT

Durant aquesta edició del projecte Històries de vida, s'han dut a terme diferents trobades amb l'alumnat de programes de PFI i voluntaris de CaixaBank Dualitza i 32 empreses participants més, que han compartit la seva experiència personal, acadèmica i professional durant les sessions.

De manera complementària al programa s'han ofert als alumnes activitats dintre dels eixos fonamentals del projecte: diversitat, inclusió i sostenibilitat per treballar i caminar cap a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La celebració de la cloenda amb l'alumnat s'ha celebrat el passat 26 de maig al Play Barcelona, en una trobada lúdica i participativa, amb la intenció de fer xarxa entre les escoles participants i oferir activitats educatives en l'àmbit de la creativitat i l'esport.

Com a cloenda institucional, s'ha celebrat una trobada el dia 1 de juliol a les instal·lacions de l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, amb la participació d'unes 70 persones, entre elles professors, alumnes i voluntaris, en la que es van presentar alguns dels projectes desenvolupats pels alumnes durant aquesta edició, i també un aplicatiu desenvolupat per T-Systems per la pròxima edició.

L'acte ha estat tancat pel Subdirector General de Programes i Projectes de la Direcció General de Formació Professional, Sr. Andrés Villena, que ha agraït la participació de les empreses i ha encoratjat a seguir enfortint vincles i xarxa per al foment de la qualitat de la Formació Professional.

En total en aquesta edició, han participat 28 grups dels Programes de Formació i Inserció (PFI) d'arreu del territori català, amb 420 alumnes i 80 voluntaris en l'àmbit personal o del món de l'empresa.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior