Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:05:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Obert el termini per sol·licitar la subvenció municipal de Foment de l'Ocupació

27/07/2022
Lectures: 147
Obert el termini per sol·licitar la subvenció municipal de Foment de l'Ocupació

S'ha obert el tràmit per fer la sol·licitud de la subvenció municipal de "Foment de l'ocupació" adreçada a empreses de la ciutat que contracten persones en situació d'atur de Sant Feliu de Llobregat.

El període de presentació de les sol·licituds és des del 21 de juliol de 2022 fins al 14 novembre de 2022 o, fins que s'exhaureixi el crèdit disponible si aquesta data és anterior.

L'ajut màxim és de fins a 4.000 euros per contracte indefinit o conversió a indefinit més 1.000 euros en cas de contractar a persones treballadores pertanyents a determinats col·lectius. Les empreses que ho poden sol·licitar han de tenir menys de 50 persones treballadores entre tots els seus centres de treball.

Se subvencionarà fins a 2.000 euros els contractes temporals de persones pertanyents a col·lectius d'exclusió social i/o laboral. En aquest cas, ho poden sol·licitar les empreses de la ciutat sigui quin sigui el nombre de treballadors que tinguin.

Els contractes susceptibles de rebre l'ajut són aquells realitzats a partir de l'1 de gener de 2022. La gestió de l'oferta de treball s'haurà d'haver realitzat a través del Servei Local d'Ocupació municipal (SLO), excepte en el cas de contractes realitzats des de l'1 de gener de 2022 fins a la data de publicació d'aquesta convocatòria.

Les sol·licituds s'han de realitzar mitjançant el tràmit electrònic:

Més informació respecte als requisits i documentació a presentar en la mateixa pàgina web del tràmit.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior