Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 08:53:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ja han iniciat els cursos ocupacionals d'Ofimàtica i Auxiliar d'Instal·lacions, en el marc del programa Treball als Barris.

30/09/2022
Lectures: 222
Ja han iniciat els cursos ocupacionals d'Ofimàtica i Auxiliar d'Instal·lacions, en el marc del programa Treball als Barris.

Aquest mes de setembre han iniciat els dos cursos de formació ocupacional del programa Treball als Barris de les especialitats d'Ofimàtica Bàsica i  Auxiliar d'instal·lacions. 

Les dues formacions tenen característiques molt pràctiques i capacitaran a les persones participants en competències professionals que els ajudaran en la seva inserció laboral.

En la propera convocatòria (pendent d'aprovació), s'iniciaran noves formacions ocupacionals i es publicaran les informacions a les nostres xarxes i al web.

Si estàs interessat a participar en futures edicions, ens pots seguir a Twitter o Facebook on anirem fent difusió de les properes formacions. També pots trobar tota l'oferta formativa al nostre web.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior