Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/02/2023 07:06:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Programa Treball, Talent i Tecnologia als 3 Sants a l'àmbit de la Salut

28/11/2022
Lectures: 312
Programa Treball, Talent i Tecnologia als 3 Sants a l'àmbit de la Salut

El Programa Treball, Talent i Tecnologia als 3 Sants té com a objectiu acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial. Es tracta d'un Programa articulat i finançat per la Diputació de Barcelona i amb caràcter supramunicipal amb els Ajuntaments de Sant Just Desvern i de Sant Joan Despí.

En el nostre cas es centra en la cadena de valor de la salut i la seva indústria auxiliar, la qual aplega un bon nombre d'empreses de diferent tipologia i sectors al nostre territori.

La finalitat es promoure el Treball digne, la millora del Talent local, el creixement econòmic i la cohesió de la ciutat mitjançant la Tecnologia.

Les persones destinatàries són aquelles en recerca de feina i persones en actiu (treballant i que busquin una millora laboral) interessades en formar-se o millorar habilitats per tal de poder professionalitzar-se en l'àmbit de la salut i la seva indústria auxiliar.

També, empreses i associacions empresarials relacionades amb la cadena de valor del sector de la Salut i les seves empreses auxiliars que es trobin en alguna d'aquestes situacions : Empreses amb necessitat d'iniciar processos de digitalització o transformació tecnològica, Empreses en procés de digitalització amb necessitat de que els seus treballadors/es adquireixin capacitació per utilitzar la tecnologia i, empreses ja digitalitzades amb necessitat de captar nous perfils professionals especialitzats.

El programa es fonamenta en l'impuls de la tecnologia com a motor transformador i en l'acompanyament a la transició digital de persones i empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, competitiu i orientat a la minimització de les desigualtats.

En cas que us interessi més informació us podeu adreçar al telèfon de Can Maginàs 93 685 07 83 o al correu electrònic: banyoleshn@santfeliu.cat 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior