Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 13:04:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ajuntament i AEPLA signen un conveni de col·laboració per treballar l'activitat econòmica dels polígons de la ciutat

19/01/2023
Lectures: 346
Ajuntament i AEPLA signen un conveni de col·laboració per treballar l'activitat econòmica dels polígons de la ciutat

Dimarts 17 de gener l'alcalde Oriol Bossa i el president de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Sant Feliu (AEPLA), Joan Soler, van signar un conveni de col·laboració per regular les actuacions de suport als polígons de l'any en curs. A l'acte va assistir també la regidora d'Activitat Econòmica, Loren Rider, així com membres de la junta d'AEPLA.

El document estableix, entre d'altres, l'acord d'ambdues parts de destinar recursos humans, econòmics i materials per realitzar accions de foment de l'associacionisme, dinamització i millora dels polígons. També contempla la sensibilització i impuls de la sostenibilitat, la transició energètica i la igualtat de gènere en les empreses. L'Ajuntament destinarà una subvenció de 5.000 euros a l'AEPLA, d'una ajuda econòmica de la Diputació de Barcelona

Una aposta per a la millora del teixit empresarial

Durant l'acte també es va signar un segon document amb una sèrie d'acords que tenen com a objectiu principal el desenvolupament global dels polígons de la ciutat. Aquest estableix que l'Ajuntament destini una partida en el Pressupost d'Inversions Municipal per integrar els polígons en els nous contractes de serveis de neteja, recollida de residus i jardineria. També preveu la inversió tant en el manteniment com en la millora dels polígons i el seu entorn i el manteniment del certificat de qualitat Q del polígon del Pla, així com continuar certificant la qualitat de la resta de polígons de la ciutat, i garantir i reforçar la participació de l'associació en aquelles decisions que afectin a les empreses.

Soler va valorar positivament la signatura d'un acord que "és bo per a empreses i Ajuntament, ja que implica un treball conjunt per a la millora dels polígons". Segons el president de l'AEPLA, l'associació "diposita un vot de confiança en l'Ajuntament i els seus responsables a l'hora de signar aquest document", tot i recordar que mesures com la modificació de les ordenances per al 2023, en la seva opinió, ha perjudicat a les empreses. Per la seva banda l'alcalde Oriol Bossa també va coincidir en la voluntat de col·laboració entre les dues parts i va refermar la voluntat "de concretar en el pressupost municipal les inversions necessàries per als polígons, per tenir zones industrials que representin un valor inqüestionable per a la ciutat".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior