Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 18:09:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Assessorament gratuït en l'elaboració dels plans d'igualtat per a empreses 

22/03/2023
Lectures: 1075
Assessorament gratuït en l'elaboració dels plans d'igualtat per a empreses 

En el marc del projecte "Role Models: Empreses en femení" dels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, els tres consistoris ofereixen assessorament gratuït en l'elaboració dels plans d'igualtat. 

A quines empreses s'adreça? 

  • Heu d'iniciar o esteu en procés de l'elaboració perquè recentment heu augmentat la vostra plantilla en més de 50 treballadors/es.
  • Heu de renovar el pla d'igualtat que teníeu implementat.
  • Voleu preparar i informar-vos del pla d'igualtat perquè teníeu més de 40 treballadors/es i és possible que a curt-mig termini supereu el límit obligatori. 
  • Voleu treballar el pla d'igualtat encara que no teniu obligatorietat legal per aspectes de responsabilitat social i presentació a licitacions públiques. 

* Els plans d'igualtat són d'obligatorietat per les empreses que tenen 50 o més treballadors/es. 

En què consisteix l'assessorament? 

El servei consta de 3 sessions d'1 hora cadascuna per empresa. 

  • Identificació de la situació actual de l'empresa, que és obligatori que executi i realització d'accions per fomentar la sensibilització. Definició de les fases necessàries per aconseguir realitzar el pla i quina és la informació que ha de preparar l'empresa i com s'ha de constituir la taula d'igualtat.
  • Explicar sobre com es realitzar la diagnosi i l'estudi del pla d'igualtat, com interpretar la informació i com funciona les diferents eines per realitzar el pla. Es defineixen accions perquè es comencin a posar en marxa en el marc del pla d'igualtat.
  • Resoldre dubtes a l'empresa en com crear el pla d'igualtat, fomentar la sensibilització de l'empresa i els seus membres i ajudar a planificar en la creació del pla o d'accions per fomentar la igualtat.

A càrrec de la consultora Societat i Empresa.

Inscripcions

Podeu manifestar el vostre interès per rebre l'assessorament o resoldre dubtes adreçant-vos a oise@santfeliu.cat. Les peticions s'acceptaran per ordre d'inscripció degut a que hi ha places limitades.

Comparteix
Salta a la part superior