Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:13:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Treball i Formació inicia les activitats formatives adreçades als seus treballadors

24/05/2023
Lectures: 971
Treball i Formació inicia les activitats formatives adreçades als seus treballadors

Aquesta setmana, en el marc del programa Treball i formació, vuit treballadors ubicats al Departament de Manteniment de l'Ajuntament de Sant Feliu han iniciat una formació de 25 hores en competències comunicatives, amb l'objectiu d'enfortir les seves habilitats de comunicació i afavorir el seu desenvolupament personal i professional.

Aquesta formació inclou sessions pràctiques i teòriques enfocades en l'expressió oral i escrita, la comunicació no verbal, la resolució de conflictes, l'escolta activa i l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. 

A més, durant el seu període de contractació, d'un any, també està prevista la formació en manipulació d'aliments (10h) i el curs de competències digitals bàsiques (60h), per tal d'adquirir noves competències professionals i experiència laboral que millorin les perspectives d'ocupació i desenvolupament personal. 

El focus del programa Treball i Formació es posa en el desenvolupament integral de la persona i en la millora de les seves competències. Tot aquest procés el fan amb l'acompanyament de la tècnica d'orientació laboral del programa.

Comparteix
Salta a la part superior