Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 21:41:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El Mercat de Marxants regalarà bosses de roba el proper dilluns 8 de juliol

04/07/2024
Lectures: 1316
El Mercat de Marxants regalarà bosses de roba el proper dilluns 8 de juliol

L'Ajuntament organitza una jornada especial al mercat de Marxants amb una acció de conscienciació i dinamització, que estava prevista pel passat 1 de juliol, i que es va haver de cancel·lar per l'avís de pluja. Dilluns 8 de juliol, de 9 a 13 hores, dues informadores situades a una carpa a l'entrada del Palau Falguera lliuraran una bossa de roba a tothom qui presenti el tiquet d'una compra realitzada a qualsevol parada del mercat de marxants. No hi ha import mínim de compra: només cal presentar el tiquet per obtenir la bossa de roba.

Canvis d'ubicació

Des del passat dilluns 17 de juny les parades d'alimentació del mercat de marxants, que fins ara ocupaven l'aparcament de la xemeneia al costat del passatge de Carnicé, estan situades al carrer de Sant Josep, en direcció al carrer de Rupert Lladó.

Aquest trasllat és una de les mesures que es va aprovar en el passat Ple del mes de maig, un canvi que a la pràctica no amplia ni redueix l'actual perímetre del mercat. La nova configuració permetrà alliberar l'aparcament de la Xemeneia i deixar-ho disponible per als veïns i veïnes del barri, tot i que durant l'horari de mercat no es podrà accedir ni sortir del mateix, a excepció de les urgències.

Documents relacionats:
Comparteix
Salta a la part superior