Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/05/2018 11:17:09

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

26/01/2017
Lectures: 2739
Del 30 de gener al 3 de febrer es talla per millores el carril de pujada del c/ Comerç, entre Laureà Miró i Mataró

Del dilluns 30 de gener fins al divendres 3 de febrer, el carrer de Comerç, entre la carretera de Laureà Miró i el carrer Mataró, quedarà tallat en sentit de pujada amb motiu de diverses actuacions que s'emmarquen en el Pla de Millora de Polígons, cofinançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les actuacions que es faran en el marc d'aquest pla són la instal·lació de fibra òptica, millora de la xarxa de clavegueram, asfaltat i renovació de la senyalització, entre d'altres.  

Amb motiu d'aquests treballs es produiran afectacions en el recorregut de la línia SF2 del bus urbà, que circularà per la carretera de la Sànson. Així, quedaran anul·lades les parades del carrer Mataró i del carrer Comerç de la línia SF2.  

Pla per a la millora d'infraestructures i de la competitivitat dels polígons industrials de Sant Feliu

Les obres de millora dels polígons industrials del Pla-Les Grases, Matacàs-Armenteres i Masor-Multindus es van iniciar al juliol de 2016. El projecte inclou actuacions de millora de la via pública i en les infraestructures de telecomunicacions i enllumenat, amb l'objectiu d'aconseguir que les zones industrials de la ciutat puguin donar resposta a les necessitats del teixit empresarial actual i permetin captar noves indústries en un futur immediat. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action