Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/05/2018 05:30:48

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

16/02/2017
Lectures: 2218
L'Ajuntament demana explicacions a Aigües de Barcelona per les fuites d'aigua dels darrers dies

Aquesta setmana s'han produït a la ciutat fins a cinc fuites d'aigua en diferents carrers dels barris Centre i Can Calders. L'Ajuntament, així com tècnics d'Aigües de Barcelona, la Policia Local i els Serveis Municipals de Manteniment han actuat amb la màxima celeritat per aturar les fuites. Així, s'ha procedit al tancament immediat de la xarxa d'aigua potable en les zones afectades per evitar desperfectes als veïns i veïnes, i s'han dut a terme les tasques de neteja de la via pública.

Les fuites van començar la tarda del dimarts 14 de febrer al número 30 del carrer Francesc Mestres. El dimecres 15, va haver una segona fuita al mateix carrer, però aquest cop en la confluència amb el carrer de Constitució. La  nit de dimecres, la fuita d'aigua va ser al número 1 del passeig Nadal, i al número 10 del carrer de Dalt. La matinada del dijous, s'ha produït la cinquena fuita al número 42 del carrer Creus, la qual ha provocat l'aixecament de la calçada d'aquest carrer. 

Davant la repetició continuada de fuites d'aigua durant aquests dies, l'Ajuntament ha requerit a Aigües de Barcelona una explicació als fets, així com la presa de mesures perquè no es repeteixi cap altre incident a la ciutat.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action