Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/06/2018 16:37:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

22/02/2017
Lectures: 2234
Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2017

La rua de Carnaval que tindrà lloc aquest dissabte, 25 de febrer, i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles, així com en els transports públics. Podeu seguir a través del Twitter de l'Ajuntament el desenvolupament de la rua i conèixer a l'instant per on passa.

La rua sortirà del carrer de Mataró a les 18.30 h, i tot seguit, passarà pels carrers de Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, rambla Marquesa de Castellbell, pl. Pere Dot, rambla Marquesa de Castellbell (lateral camp de futbol), Montejurra, M. Jacint Verdaguer, Pi i Margall i pl. Vila. La previsió és que la rua finalitzi a les 22 h. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, que s'aniran reobrint a mesura que passi la cercavila de colles.

En concret, a partir de les 16.30 h del dissabte 25 es prohibirà l'accés i l'estacionament de vehicles al carrer de Mataró, entre Sànson i Comerç. En el moment de la sortida i fins que la cua no entri al carrer Europa es veurà afectada l'entrada i la sortida del parc de bombers. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action