Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/05/2018 16:42:02

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

20/03/2017
Lectures: 2921
S'inicia l'arranjament de sis aparcaments públics i de diversos camins del Parc Agrari

Aquesta setmana comencen els treballs per arranjar sis aparcaments públics de superfície de la ciutat amb la col·locació de paviment granular, així com de dos camins a la zona del Parc Agrari. 

En concret, el dijous 23 de març s'actuarà en l'aparcament de l'antic camp de futbol de la rambla Marquesa de Castellbell, una zona de més de 6.700 m2 de superfície. Un dia després, el divendres 24 de març, es farà l'arranjament de l'aparcament que hi ha al costat del cementiri, mentre que el dimarts 28 de març, es treballarà a l'aparcament que hi ha al barri de les Grases, a la carretera de la Sànson, 15. 

Els altres aparcaments, els quals es milloraran entre els dies 29 i 31 de març, es troben ubicats als carrers de General Manso, Teixidores i Clementina Arderiu. Pel que fa als camins del Parc Agrari on també s'intervindrà, un és el camí paral·lel carrer del Pla, entre la riera de la salut i el carrer de Ramón y Cajal, i l'altre, és el camí agrari que s'inicia en la prolongació del carrer de Ramon y Cajal.

Els dies en què es facin els treballs de millora i adequació, els vehicles no podran aparcar en els aparcaments afectats.

Un cop col·locat el paviment granular, es faran actuacions de manteniment en els diferents espais aproximadament cada dos mesos, o després de pluges intenses.

Documents relacionats:
Plànol obres aparcaments_març 2017
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action