Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/06/2018 08:51:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

21/03/2017
Lectures: 2896
S'aproven les actuacions que s'executaran aquest estiu per a la millora de l'espai urbà

En la Junta de Govern Local celebrada el dimecres passat, 15 de març, es va aprovar el projecte executiu amb la relació d'obres de millora de la via pública que es faran a la ciutat l'estiu de 2017. Principalment les actuacions suposaran millores en l'accessibilitat de les cruïlles, però també hi ha diverses millores previstes en el Parc d'Europa, així com en l'espai de lleure de la Pineda de la Salut. En total es faran nou actuacions, les quals van resultar les propostes més votades per la ciutadania durant el procés participatiu dut a terme a la tardor del 2016.

En termes generals les actuacions previstes consistiran en l'adequació de guals i passos de vianants, la creació de plataformes elevades i encaminaments per a persones invidents, així com la pavimentació de voreres i calçades, la millora de la senyalització i la il·luminació en espais públics, i la renovació de jocs infantils.

Pel que fa a les millores a les cruïlles, s'actuarà en sis punts: la confluència amb els carrers de Santa Creu i Joaquim Monmany, Hospitalet amb Miquel Coll i Alentorn, Frederica Montseny amb Daora, Josep Ricart amb Santiago Rusiñol, Roses amb ptge. Fargas i rambla Marquesa de Castellbell amb avinguda de Montejurra.

Una altra actuació prevista serà la redefinició de la cruïlla entre els carrers Daoíz i Velarde amb Josep Ricart, on es renovaran els paviments, la senyalització i el clavegueram. Aquesta actuació permetrà pacificar el trànsit i fer més segura la cruïlla.

El Parc d'Europa serà un altre dels espais on s'actuarà a l'estiu. En concret, es renovaran i adequaran els jocs infantils que es troben en mal estat, amb la col·locació d'un gronxador per a infants amb discapacitats, i es millorarà la il·luminació del camí interior del parc.

Les obres d'estiu suposaran també la creació d'un nou espai d'oci a la pineda de La Salut, on s'ubicaran jocs infantils i aparells per a la pràctica esportiva.

Les actuacions aprovades s'han pressupostat en 399.464,50 € (IVA inclòs) i aquesta setmana s'aprovarà en la Junta de Govern Local la licitació de les obres, que es duran a terme entre els mesos de juliol i octubre de 2017.

Podeu consultar tota la informació sobre el procés participatiu de les obres d'estiu 2017 a www.santfeliu.cat/obresestiu2017

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action