Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/05/2018 14:13:41

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

28/03/2017
Lectures: 3664
S'inicien les obres d'un nou espai jove i esportiu al Mas Lluí

Aquesta setmana s'inicien les obres d'un nou espai jove i esportiu, amb zones per al descans i el lleure al barri de Mas Lluí.

L'espai objecte de les obres d'ampliació és un terreny de 5.600 m2 que hi ha al costat de l'escola Miquel Martí i Pol, entre el passeig del Comte de Vilardaga i el carrer de Roses, davant del parc Europa. El solar incorporarà zones d'estada per al descans i el lleure, així com una zona per a la pràctica de parkour (activitat esportiva que consisteix en desplaçar-se superant obstacles, servint-se únicament del propi cos), i una àrea específica amb ponts i altres elements per fer salts i piruetes en bicicleta. 

La nova zona incorporarà també nombrosos arbres i zones arbustives, així com nous camins amb circuits per fer a peu, corrent o en bicicleta. L'àrea comptarà també amb diferents elements de mobiliari urbà com ara unes grans pedres de formigó polit que faran de seients o bancs que simularan les branques dels arbres. Pel que fa a les espècies d'arbres que es plantaran, hi haurà tant pollancres, com arbres caducs (cireres i pereres) i arbres de fulla verda (alzines, oliveres o desmais). Els arbres es disposaran de tal manera que delimitin les zones destinades a l'esport de les concebudes com espais d'estada, i alhora minimitzin l'impacte a les comunitats veïnes.

D'altra banda i, per tal que la zona sigui un punt d'atracció per als més joves, s'instal·laran carregadors solars per als aparells de telefonia mòbil en una zona dissenyada per a l'estada i el lleure.

Els treballs, que es duran a terme durant un període de tres mesos, tenen un pressupost de 292.737,67 € (IVA inclòs).

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action