Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 03:20:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

23/08/2017
Lectures: 2320
Obres de millora en la mobilitat i clavegueram en la cruïlla dels carrers de Josep Ricart i Daoíz i Velarde

Dimecres 23 d'agost s'iniciarà una nova actuació inclosa en el marc del Pla de millora de l'espai urbà 2017, concretament en el tram comprès entre els carrers de Josep Ricart i Daoíz i Velarde. Durant la intervenció la zona tindrà les següents afectacions:

  1. La circulació al c/ Josep Ricart quedarà tallada en el tram comprès entre c/ Santiago Rusiñol i c/ Daoíz i Velarde. Es permetrà l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  2. Es canvia el sentit de circulació en el c/ Santiago Rusiñol, que durant l'execució de les obres serà de baixada.
  3. La circulació al c/ Sant Jaume quedarà tallada en el tram comprès entre c/ General Manso i c/ Josep Ricart. Es permetrà l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  4. La circulació al c/ Daoíz i Velarde quedarà tallada entre c/ Josep Ricart i Rbla. Marquesa de Castellbell. Es permetrà l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  5. Els contenidors situats a c/ Josep Ricart 20 i c/ Sant Jaume 2 es traslladen provisionalment a c/ Josep Ricart 22.
  6. Se suprimeix temporalment la parada de bus urbà de les línies SF1 i SF3 situada al c/ Josep Ricart, i s'habiliten dues parades a la Rbla. Marquesa Castellbell. El autobusos modificaran el seu recorregut desviant-se provisionalment per la cantonada Rbla. Marquesa de Castellbell amb c/ Girona.

La intervenció contempla la realització de millores en l'accessibilitat i la seguretat dels passos de vianants, així com la reparació en la xarxa de clavegueram. Alhora, en aquesta zona també es realitzarà l'arranjament de la plaça existent entre Josep Ricart i Daoíz i Velarde, i es faran noves alineacions de vorera per millorar el trànsit de vianants.

Aquesta obra és una de les nou actuacions incloses en el Pla de millores de l'espai urbà que van resultar més votades al procés participatiu dut a terme a la tardor de 2016. Les intervencions, que es porten a terme coincidint amb el descens de l'activitat a la ciutat, contemplen en termes generals l'adequació de guals i passos de vianants, la creació de plataformes elevades, guals de vehicles i encaminaments per a persones invidents, així com la pavimentació de voreres i calçades, la millora de la senyalització i la il·luminació en espais públics, i la renovació de jocs infantils i l'adequació de parcs i zones de lleure.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar