Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:13:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

05/09/2017
Lectures: 2481
Els busos de la L10 modifiquen el recorregut i augmenten la freqüència de pas a Sant Feliu

A partir del proper divendres 8 de setembre, la línia d'autobusos L10 que ofereix el servei entre El Prat i Sant Feliu/Sant Just Desvern modifica el seu recorregut i augmenta la freqüència de pas. 

En concret, el canvi de recorregut suposa l'anul·lació del ramal de la L10 que circula pel barri del Mas Lluí i finalitza a Sant Just Desvern. Amb la supressió d'aquest tram, tots els autobusos de la línia, un cop a Sant Feliu circularan fins a la parada del Consell Comarcal, que esdevindrà la d'inici-final de línia. Amb l'anul·lació del ramal que anava fins a Mas Lluí, s'aconsegueix augmentar la freqüència de pas dels autobusos per la parada de Consell Comarcal, que passarà a ser de 20 minuts en comptes dels 40 minuts actuals. 

D'altra banda, per tal de suplir el pas de la L10 per Mas Lluí, es posarà en marxa una nova línia d'autobusos, la L30, que connectarà El Parador de Sant Just Desvern (c. Tudona) amb el barri del Mas Lluí de Sant Feliu. 

Tant la L10 com la L30 són línies que ofereix Baixbus. Les modificacions de les línies s'ha acordat en el marc del Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Documents relacionats:
Fullet informatiu L10 i L30
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar