Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 00:49:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

06/09/2017
Lectures: 1330
Noves afectacions a la circulació amb motiu de les obres dels carrers de Josep Ricart i Daoíz i Velarde

Les obres de millora que afecten la confluència entre els c. Josep Ricart i Daoíz i Velarde, i que es van iniciar el 23 d'agost passat en el marc del Pla de millora de l'espai urbà 2017, comportaran des d'aquest dijous 7 de setembre, a les 10 h del matí, noves afectacions a la circulació que estaran vigents previsiblement fins al 16 de setembre. Les noves afectacions es produeixen arran de la detecció de diversos problemes en els col·lectors de la zona.

En concret, s'efectuen els canvis següents per tal de garantir l'accessibilitat del trànsit i dels vehicles del servei de recollida d'escombraries.

  • El c. Joaquim Prats canvia de sentit de circulació, en direcció al c. Joan de Batlle. 
  • També es canvia el sentit el tram del c. Josep Ricart, comprès entre c. Girona i Joan de Batlle. 

A més, es mantenen les afectacions vigents des de l'inici de la intervenció.

  • La circulació al c. Josep Ricart resta tallada en el tram comprès entre c. Santiago Rusiñol i c. Daoíz i Velarde. Es permet l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  • Es canvia el sentit de circulació en el c. Santiago Rusiñol, que durant l'execució de les obres serà de baixada.
  • La circulació al c. Sant Jaume resta tallada en el tram comprès entre c. General Manso i c. Josep Ricart. Es permet l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  • La circulació al c. Daoíz i Velarde està tallada en el tram comprès entre c. Josep Ricart i rbla. Marquesa de Castellbell. Es permet l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  • S'han ubicat bateries de contenidors de residus provisionals en els c. Josep Ricart i Joan de Batlle.
  • S'ha suprimit temporalment la parada de bus urbà de les línies SF1 i SF3 situada al c. Josep Ricart, i s'han habilitat dues parades a la rbla. Marquesa de Castellbell. 

L'obra preveu la realització de millores en l'accessibilitat i la seguretat dels passos de vianants, així com la reparació de la xarxa de clavegueram. Alhora, també inclou l'arranjament de la plaça existent entre Josep Ricart i Daoíz i Velarde, i l'alineació de voreres per millorar el trànsit de vianants a la cantonada de Josep Ricart amb Santiago Rusiñol. 

L'actuació és una de les nou més votades en el procés participatiu dut a terme la tardor de 2016 per definir les obres del Pla de millora de l'espai urbà 2017. Les intervencions contemplen en termes generals l'adequació de guals i passos de vianants, la creació de plataformes elevades, guals de vehicles i encaminaments per a persones invidents, així com la pavimentació de voreres i calçades, la millora de la senyalització i la il·luminació en espais públics, i la renovació de jocs infantils i l'adequació de parcs i zones de lleure.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar