Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2019 07:45:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  26/09/2017
  Lectures: 923
  Obres de millora en el pas de vianants elevat del carrer Frederica Montseny

  Dimecres 27 de setembre a les 13 h s'iniciarà una nova actuació inclosa en el marc del Pla de millora de l'espai urbà 2017, en el tram del carrer Frederica Montseny comprès entre els carrers Roses i Daora. Durant la intervenció, que es preveu finalitzi a darrera hora de dijous 28, la zona tindrà les següents afectacions:

  • La circulació al c/ Frederica Montseny quedarà tallada en el tram comprès entre els carrers Roses i Daora. Es permetrà l'accés només a veïns i veïnes i aparcaments.
  • La bateria de contenidors situada en la confluència entre els carrers Frederica Montseny i Daora es reubica provisionalment al c/ Daora.
  • Es modifica el recorregut de la línia L30 sense afectacions a parades.
  • Es modifica el recorregut de la línia SF1 i s'anul·la la parada propera al ptge. Ametller mentre durin les afectacions.

  Aquesta obra és una de les actuacions incloses en el Pla de millores de l'espai urbà que van resultar més votades al procés participatiu dut a terme a la tardor de 2016. Ja està obert el nou procés participatiu per decidir les obres d'estiu de l'any 2018, que permet presentar propostes fins als 16 d'octubre de d'enguany mitjançant un formulari habilitat a www.santfeliu.cat/obresestiu2018.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar