Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 09:26:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

25/10/2017
Lectures: 1273
Afectacions a la mobilitat i al servei del bus amb motiu de la 6a Sansi Sant Feliu

Amb motiu de la celebració de la 6 cursa La Sansi, diumenge 29 d'octubre, de les 8 a les 13.30 h, no es podrà aparcar al carrer Mataró i de les 9 a les 12.30 h, quedarà tallada la circulació del carrer durant la celebració de la cursa.

Des de les 10.45 i fins a les 12.30 hi haurà afectacions en tot el recorregut de la cursa. El vial bàsic d'entrada i sortida de Sant Feliu serà el carrer del Pla, amb el seu enllaç al barri de Falguera, i la seva prolongació per l'Avinguda del Sol amb l'enllaç per accedir a la zona de Can Bertrand.

L'entrada a la zona centre de Sant Feliu, el barri de Can Nadal, es realitzarà pel carrer Anselm Clavé, per la carretera Laureà Miró i pel carrer Jacint Verdaguer. La sortida del centre es realitzarà pel carrer Vidal i Ribas, que tindrà el sentit de circulació invertit. En la cruïlla d'aquest carrer, de manera puntual i amb la supervisió de Policia Local, es permetrà el creuament d'aquest carrer amb el de Pi i Margall. No es permetrà l'entrada de vehicles a tota la zona, llevat de les urgències.

L'accés als barris de Roses-Castellbell, Can Calders i Les Grasses es realitzarà a través de la rambla Marquesa de Castellbell, mentre que l'entrada al barri de La Salut es podrà realitzar bé pel carrer Santa Creu o bé pel carrer Constitució. En el cas del barri de Mas Lluí, es podrà accedir pel carrer General Manso.

Es podrà accedir a Can Maginàs i Can Llobera de manera excepcional mitjançant les cruïlles del carrer Hospitalet amb Miquel Coll i Alentorn, i el creuament de la carretera Laureà Miró per continuar cap al carrer Martí Duran, sota la supervisió de Policia Local i voluntaris.

Pel que fa a les afectacions en el transport públic, la línia de l'autobús urbà SF3 patirà les següents modificacions:

-El bus de les 11 h s'avança fins a les 10 h.

-L'expedició de les 11:50 h no circularà.      

-L'expedició de les 12:40 s'endarrereix fins a les 13 h.

-Els busos de les 10 i les 13 h no circularan pel carrer Mataró. La circulació la realitzarà baixant directament per carretera Sànson fins a la carretera Laureà Miró.

Els serveis interurbans de les línies L50, L62 i L64 tindran les següents afectacions:

En sentit Molins de Rei:

Els busos no circularan en el tram comprès entre el carrer Josep maria de Molina fins a la travessia Can Miano. El nou recorregut passarà pel carrer Josep Maria de Molina, carretera del Pla i el carrer Can Miano, fins tornar a la carretera Laureà Miró.

En sentit Sant Joan Despí:

Els busos no circularan pel carrer Reverend Martí Duran. L'expedició passarà per la calçada central de Laureà Miró fins al carrer Martí Duran, on girarà a la carretera del Pla, passant per Anselm Clavé i tornant des d'allà a la carretera Laureà Miró.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar