Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2019 07:41:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  07/02/2018
  Lectures: 1937
  Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2018

  La rua de Carnaval que tindrà lloc aquest dissabte 10 de febrer, i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles, així com en els transports públics. Podeu seguir a través del Twitter de l'Ajuntament el desenvolupament de la rua i conèixer a l'instant per on passa.

  La rua sortirà del carrer de Mataró a les 18.30 h, i tot seguit, passarà pels carrers de Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, rambla Marquesa de Castellbell, pl. Pere Dot, rambla Marquesa de Castellbell (lateral camp de futbol), Montejurra, M. Jacint Verdaguer, Pi i Margall i pl. Vila. La previsió és que la rua finalitzi a les 22 h. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, que s'aniran reobrint a mesura que passi la cercavila de colles.

  En concret, a partir de les 16.30 h del dissabte 25 es prohibirà l'accés i l'estacionament de vehicles al carrer de Mataró, entre Sànson i Comerç. En el moment de la sortida i fins que la cua no entri al carrer Europa es veurà afectada l'entrada i la sortida del parc de bombers.

  Modificacions en el recorregut del bus urbà 

  En la sortida de la rua es produiran retencions del bus urbà d'entre 30 i 45 minuts al carrer de Sànson amb el carrer d'Europa, i a continuació es reprendrà el servei. Durant el desenvolupament de la rua, també es pot produir alguna lleugera afectació a la rambla de Marquesa de Castellbell, entre els carrers de Santa Creu i Comte de Vilardaga.

  A l'avinguda de Montejurra, entre la rambla Marquesa de Castellbell i Mossèn Cinto Verdaguer, l'afectació pot ser més gran ja que afecta a altres línies interurbanes. En aquest punt hi haurà un policia municipal que deixarà passar les expedicions d'autobusos de forma intercalada amb la rua, per tal d'evitar una afectació més important.

  En qualsevol cas, les afectacions als autobusos es mantindrà durant el temps que duri la rua, des de les 17.30 a 22 h, aproximadament. Les línies afectades són: SF3, L52, L50, L62 i L64.

  Documents relacionats:
  cartell carnaval
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar