Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:54:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  09/05/2018
  Lectures: 753
  Afectacions viàries amb motiu de les Festes de Primavera


  Recollida de residus

  • Els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018 es canvia provisionalment la ubicació de les bateries de contenidors dels carrers afectats per la Fira. Trobareu els contenidors als carrers següents:

  C. Ramón y Cajal - c. Sant Josep
  C. Ramón y Cajal (davant Palau Falguera)
  C. Laureà Miró, 223
  C. Eugeni d'Ors - c. Joan Batllori
  C. Eugeni d'Ors - c. Creus
  C. Dr. Fleming
  C. Dalt - pg. Nadal
  C. Laureà Miró, 148
  C. Vidal i Ribas - c. Pi i Maragall
  C. Pi i Maragall - c. Jacint Verdaguer
  C. Laureà Miró, 192 (bateria tancada provisionalment des del dimecres 9 de maig, a les 10 h, i fins al dilluns 14 de maig, a les 8 h)
  C. Verge de la Salut - c. Pere Álvarez
  C. Verge de la Salut - c. Ventura i Gassol
  Pg. Nadal
  Pl. Estació
  Pg. Penedès - c. Torras i Bages

   

  Carrers afectats per la mobilitat

  C. Pi i Margall

  • Divendres 4 de maig, a partir de les 9.15 h, estarà prohibida la circulació entre Vidal i Ribas i pg. Bertrand.

  Aparcaments de Renfe i del Casal de la Gent Gran

  • Dilluns 7 de maig es prohibeix l'estacionament a l'aparcament del Casal de la Gent Gran i a la pl. Estació, a partir de les 8.

  Pg. Bertrand

  • Dimarts 8 de maig, a partir de les 9.15 h, no es podrà circular ni estacionar. Per tant, no es podrà accedir al pas soterrat que creua les vies de Verge de Montserrat.
  • Es garantirà l'accés als aparcaments privats, excepte de l'11 al 13 de maig.
  • Aquestes afectacions suposaran la modificació de l'itinerari de la línia L60.

  Pl. Vila/ c. Joan Batllori/ pg. Nadal/ c. Vidal i Ribas

  • Dimecres 9 de maig, a partir de les 9.15 h, es prohibeix la circulació i l'estacionament a Joan Batllori, pg. Nadal i Vidal i Ribas en tota la seva extensió.
  • Des de dimecres 9 de maig es recomana no accedir als aparcaments de residents situats als carrers Joan Batllori, pg. Nadal i Vidal i Ribas, si bé es permetrà el pas de manera extraordinària quan es tracti d'emergències i/o casos degudament justificats. L'accés extraordinari es faria per Eugeni d'Ors, mentre que la sortida es farà per Dalt. En cap cas es farà servir Laureà Miró com a via d'entrada o sortida.

  C. Laureà Miró

  • A partir del dimecres 9 de maig, des de les 15 h, no es podrà circular ni aparcar en el tram comprès entre J. M. de Molina i Batista/ Creus.
  • El trànsit en direcció Molins de Rei es desviarà per J.M. de Molina per connectar amb el Pla. En direcció Barcelona, els vehicles es desviaran per Reverend Martí Duran.

  Tot el recinte firal

  • El divendres 11 de maig, a partir de les 9.15 h, es tancarà el trànsit de vehicles a tot el recinte firal. El pas serà exclusiu per a activitats comercials dins del recinte firal fins a les 14 h. El dilluns 14 de maig es restablirà la circulació a mesura que avanci la retirada de les instal·lacions firals.


  Serveis de transports

  Bus urbà (SF1, SF2 i SF3)

  • Del 9 al 15 de maig, la parada de l'Estació es trasllada a Armenteres / J.M. de Molina, on s'habilitaran dues parades provisionals, una per cada sentit.
  • La línia SF2 farà una nova parada a la cruïlla del c. Sant Llorenç i pg. Bertrand.

  Línies interurbanes

  • Del dimecres 9, a les 15 h, al dilluns 14, a les 7 h, totes les línies interurbanes que circulen per Laureà Miró es veuran afectades pel tall d'aquest carrer, entre J. M. de Molina i c. Batista, i circularan pel Pla.
   Recorregut direcció Barcelona: c. Reverend Martí Duran, c. El Pla, c. Ramón y Cajal, c. Armenteres, c. Sol i c. Laureà Miró.
   Recorregut direcció Molins de Rei: c. Laureà Miró, c. J. M. de Molina, c. Ramón y Cajal, c. Pla, c. Reverend Martí Duran i Laureà Miró.
  • L60, dilluns 7 i dimarts 8 funcionarà amb normalitat i a partir de dimecres 9 farà el mateix recorregut que les línies interurbanes.

  Taxis

  • Del 7 al 15 de maig al matí la parada de taxis es trasllada al c. J. M. de Molina.
   Tel. 93 666 10 06 ? 93 471 00 00.

  Aparcament dels residents

  • Tots els veïns i veïnes que tinguin el seu aparcament privat als carrers afectats pel recinte firal, poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del 2 a l'11 de maig, de 9 a 20 h (pl. Vila, 1 ? tel. 93 685 80 00) per sol·licitar l'autorització per deixar el vehicle a l'aparcament habilitat al Centre Comercial Parc Sant Feliu. L'assignació es farà per rigorós ordre d'entrada.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar