Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/02/2019 12:06:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

23/05/2018
Lectures: 1262
Tall de trànsit al carrer Josep Ricart per arranjaments al clavegueram

Aquest diumenge 27 de maig a partir de les 10 h i fins a finalitzar les obres es tallarà al trànsit el carrer Josep Ricart a partir de Daoíz i Velarde, entre els números 3 al 39 i 40 al 50, per tasques d'arranjament en la calçada. Mentre es facin els treballs, els vehicles no podran circular per aquest tram del carrer. Els vehicles que hi circulin hauran de desviar-se pel carrer Daoíz i Velarde, on s'instal·larà la corresponent senyalització provisional de prohibició d'entrada i direcció obligatòria.

El tall del carrer afecta també el recorregut de les línies d'autobús SF3 i L52, que variaran de forma provisional l'itinerari. La parada del carrer Josep Ricart de l'SF3 restarà anul·lada i s'habilitarà la situada a la rambla Marquesa de Castellbell a l'alçada del carrer Santiago Rusiñol. Els autobusos de les línies SF3 i L52 circularan per la rambla Marquesa de Castellbell fins a l'alçada del carrer Girona, on recuperaran el seu itinerari habitual.

Les afectacions vénen derivades de les obres d'arranjament en la calçada per reparar els registres del clavegueram que es portaran a terme diumenge, intervenció que es preveu finalitzar en la mateixa jornada.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar