Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:47:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  12/07/2018
  Lectures: 1603
  Afectacions en la mobilitat a Mas Lluí per millores en els col·lectors

  Com a conseqüència d'actuacions de manteniment i millora en els col·lectors pluvials, el cap de setmana del 14 i 15 de juliol es produiran algunes afectacions en la mobilitat.


  Dissabte 14 de juliol, de 7 a 15 h

  El dissabte 14 de juliol, entre les 7 i les 15 h, es tallarà el carrer de Matilde Bertran i Calopa, des del carrer Jacint Rius fins al carrer de Mas Lluí.

  Aquesta actuació suposa necessàriament la inversió del sentit de circulació del carrer Cinto Rius, entre els carrers de Matilde Bertran i Calopa i Clementina Arderiu, mentre durin els treballs.

  La mobilitat dels residents que hagin d'accedir o sortir dels guals situats en el tram d'obres no es veurà afectada.

  En el tram objecte de l'obra no es podrà estacionar mentre durin les actuacions.


  Diumenge 15 de juliol, de 7 a 15 h


  El diumenge 15 de juliol, entre les 7 i les 15 h, es tallarà el carrer de Matilde Bertran i Calopa, des del carrer de Mas Lluí fins al passeig del Comte Vilardaga.

  Aquesta actuació suposa la inversió del sentit de circulació del carrer de Mas Lluí, des de Matilde Bertran i Calopa fins al carrer de Margarida Xirgu, per tal de donar sortida als vehicles; la supressió provisional de l'estacionament en el tram objecte de les actuacions; i la supressió provisional de l'estacionament en el tram del passeig del Comte Vilardaga entre els carrers Carles Buigas i Matilde Bertran i Calopa.

  Els serveis de bus de les línies SF3 i L52 també es veuran afectats:

  • El servei de l'SF3, en arribar a l'alçada del carrer de Roses amb Frederica Montseny, girarà per Roses, continuant recte fins al carrer de Carles Buïgas, on recuperarà el recorregut habitual per Comte Vilardaga. Així, es perden provisionalment dues parades al passeig del Comte Vilardaga.
    
  • El servei de l'L52, es desviarà pel carrer Margarida Xirgu des de Comte Vilardaga, recuperant el seu itinerari habitual al carrer de Roses. Així, es perd provisionalment la parada situada entre els carrers de Matilde Bertran i Calopa i Clementina Arderiu.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar