Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:34:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  18/07/2018
  Lectures: 1122
  Instal·lades 4 noves marquesines a la ciutat

  El Servei de Manteniment de la via pública de l'Ajuntament, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha completat els treballs que permeten disposar de 4 noves marquesines de transport a la ciutat.

  Els nous equipaments substitueixen els pals de parada, tot millorant la comoditat dels usuaris i usuàries i fent més agradable el temps d'espera als punts d'estacionament. En tres de les quatre localitzacions, la instal·lació dels nous elements ha anat acompanyada d'ampliacions de vorera, tot millorant l'accessibilitat tant a les mateixes parades com als trams de vorera on s'ubiquen.

  Les noves marquesines estan situades al passeig del Comte de Vilardaga amb el carrer de Clementina Arderiu, al carrer de Josep Ricart amb Santiago Rusiñol, a la rambla Marquesa de Castellbell amb la riera de la Salut i a la rambla Marquesa de Castellbell amb el carrer de Santiago Rusiñol.

  Aquestes actuacions se sumen a les darreres millores efectuades en matèria de transport públic i tenen com a objectiu continuar millorant la qualitat dels serveis d'autobusos urbans i interurbans de la ciutat. L'objectiu és arribar a curt termini al mig milió de desplaçaments anuals amb el servei d'autobusos urbans de Sant Feliu.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar