Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:33:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  22/08/2018
  Lectures: 1966
  Afectacions per obres de millora al carrer Marquès de Monistrol

  Dilluns 27 d'agost s'iniciarà una nova actuació inclosa en el marc del Pla de millora de l'espai urbà 2018, concretament en el carrer Marquès de Monistrol en el tram comprès entre la rambla Marquesa de Castellbell i el carrer Girona. L'actuació té una durada prevista de dos dies, durant els quals es produiran afectacions a la circulació.

  Concretament, dilluns 27 entre les 8 i les 20 h quedarà tallat el trànsit pel carrer Marquès de Monistrol en el tram afectat, fet que també afectarà a l'entrada i sortida de vehicles dels aparcaments privats. Dimarts 28 es preveu realitzar tasques de pintura viària el que possibilitarà, tot i mantenir la restricció de circulació als vehicles en general, que les persones propietàries d'aparcaments privats situats en el tram afectat sí puguin entrar i sortir amb els seus automòbils. Les obres contemplen també la intervenció en el paviment situat a l'alçada aproximada del número 20 del carrer Girona on actualment estan situats els contenidors, per tal d'arranjar els desperfectes causats per un incendi.

  Obres d'estiu 2018

  La intervenció al carrer de Monistrol va ser una de les opcions més votades al procés participatiu del Pla de millora de l'espai urbà (PMEU) 2018, conegut com a obres d'estiu, dut a terme la tardor de 2017. Les obres s'han planificat per realitzar en primer lloc aquelles intervencions que comporten afectacions a la via pública per tal de restablir la circulació en els trams afectats abans de l'inici del curs escolar.

  Les diferents intervencions consisteixen en l'execució de dos trams de l'itinerari de carril bici (al carrer prolongació Falguera i a la riera de La Salut) que facilitarà la connexió entre Collserola i el riu a través del casc urbà. També s'intervindran diverses cruïlles per tal de millorar o implantar nous passos de vianants per a persones invidents, així com per revisar i reforçar la senyalització horitzontal i vertical.

  Es duran igualment a terme millores en alguns parcs infantils de la ciutat. D'una banda, se substituiran els jocs malmesos i se n'implantaran de nous a la plaça de Felip Alcántara i a la plaça de Llorenç Sans. Per altra, es crearan espais d'ombra amb tendals en aquests parcs i també al parc d'Europa per tal de protegir les àrees de joc de la radiació solar en els mesos més calorosos. Per últim, es procedirà a ampliar la zona de jocs del carrer de Joana Raspall que està pendent d'acabar de concretar amb el veïnat.

  Documents relacionats:
  Plànol d'actuació PMEU 2018
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar