Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 08:31:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  04/09/2018
  Lectures: 1740
  Asfaltat del carrer Prolongació Falguera

  Dimecres 5 de setembre al matí es fa l'asfaltat del carrer Prolongació Falguera, entre el c/ Sant Josep i el carrer de Laureà Miró, que afectarà únicament al carril bici que s'ha construït dins del Pla de millora de l'espai urbà 2018 i que no suposarà cap afectació a la circulació de vehicles.

  Aquesta actuació contempla la creació d'un tram de l'itinerari de carril bici, que facilitarà la connexió entre Collserola i el riu a través del casc urbà. La intervenció es veurà complementada amb la creació d'un altre tram de carril bici, prevista pels propers dies, en la riera de la Salut.

  Obres d'estiu 2018

  La creació d'aquests dos nous carrils va ser una de les opcions més votades al procés participatiu del Pla de millora de l'espai urbà (PMEU) 2018, conegut com a obres d'estiu, dut a terme la tardor de 2017. Les obres s'han planificat per realitzar en primer lloc aquelles intervencions que comporten afectacions a la via pública per tal de restablir la circulació en els trams afectats abans de l'inici del curs escolar.

  Les diferents intervencions consisteixen en millores en alguns parcs infantils de la ciutat. D'una banda, se substituiran els jocs malmesos i se n'implantaran de nous a la plaça de Felip Alcántara i a la plaça de Llorenç Sans. Per altra, es crearan espais d'ombra amb tendals en aquests parcs i també al parc d'Europa per tal de protegir les àrees de joc de la radiació solar en els mesos més calorosos.

  També s'intervindran diverses cruïlles per tal de millorar o implantar nous passos de vianants per a persones invidents, així com per revisar i reforçar la senyalització horitzontal i vertical. Per últim, es procedirà a ampliar la zona de jocs del carrer de Joana Raspall que està pendent d'acabar de concretar amb el veïnat.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar