Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 08:20:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  18/09/2018
  Lectures: 1940
  Sant Feliu disposarà d'un nou servei de bicicleta elèctrica compartida

  L'Àrea Metropolitana de Barcelonaha presentat aquesta setmana un nou sistema de bicicleta pública. Amb el nom d'e-Bicibox, aquest servei funcionarà amb bicicletes elèctriques ubicades en mòduls tancats, en què cada vehicle disposarà d'una plaça individual amb porta tancada. A Sant Feliu el servei es posarà en marxa previsiblement el 16 de gener de 2019, de manera conjunta amb altres 11 municipis metropolitans que disposen de servei de Bicibox. En aquesta primera fase de desplegament la flota inicial serà de 300 bicicletes elèctriques, de les quals 12 correspondran al nostre municipi i que es repartiran en dos mòduls d'estacionament d'e-bicibox.

  Les persones interessades en fer ús d'aquest servei hauran de registrar-se prèviament i disposar d'una targeta sense contacte que l'identificarà com a usuari o usuària. La quota d'abonament serà de 30 € l'any, als que se sumarà una tarifa segons determinades franges temporals, a excepció dels 30 primers minuts d'ús que seran gratuïts. Aquest servei estarà operatiu entre les 7 i les 24 h de tots els dies de l'any, tot i que es preveu adaptar en el futur aquesta franja en funció de la demanda i l'ús que se'n faci.

  La posada en marxa de l'e-bicibox forma part del conjunt de mesures contra la contaminació atmosfèrica de l'AMB que inclou, entre altres, la promoció de l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual sostenible. L'anunci del servei s'ha realitzat coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat que Sant Feliu, com a municipi compromès amb el foment d'hàbits de mobilitat més segurs i saludables, celebra amb diferents activitats.

  Documents relacionats:
  Dossier e-bicibox
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar