Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2019 15:20:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  13/11/2018
  Lectures: 400
  Afectacions a la mobilitat i al servei del bus amb motiu de la 7a Sansi Sant Feliu

  Amb motiu de la celebració de la setena edició de La Sansi Sant Feliu, que tindrà lloc el diumenge, 18 de novembre, alguns carrers del centre i el servei d'autobús es veuran afectats durant el matí. 

  El recorregut de la cursa començarà i acabarà a l'Estadi Municipal d'Atletisme. Així, de les 8 a les 13.30 h, no es podrà aparcar al carrer de Mataró i entre les 9 i les 12.30 h, durant la celebració de la cursa, la circulació quedarà tallada.

  Paral·lelament, des les 10.45  a les 12.30 h també hi haurà afectacions en tot el recorregut de la cursa. Els carrers afectats són: Mataró, Sànson, Miquel Coll i Alentorn, Pins, Constitució, Estació, Nadal i Laureà Miró entre el carrer de Can Miano (El Pla) i el carrer Pou de Sant Pere.

  El vial bàsic d'entrada i sortida a Sant Feliu serà pel carrer del Pla, amb el seu enllaç al barri de Falguera, i la seva prolongació per l'avinguda del Sol amb l'enllaç per accedir a la zona de Can Bertrand.

  Enguany es modifica l'entrada i sortida del barri de Can Nadal, ja que es realitzarà únicament per la rambla de la Marquesa de Castellbell-Verge de Montserrat, sense possibilitat d'anar cap a la zona de l'Estació amb el passeig Nadal. Una part important d'aquest barri estarà envoltat per la cursa, per això s'habilitarà com a vial de sortida el passeig de Bertrand, Torras i Bages i Laureà Miró. No es permetrà l'entrada de vehicles a tota la zona, llevat de les urgències.

  L'accés als barris de Roses Castellbell, Can Calders i Les Grases es farà a través de la rambla de la Marquesa de Castellbell, mentre que l'entrada al barri de La Salut es podrà realitzar bé pel carrer de Santa Creu o bé pel carrer de Constitució. En el cas del barri de Mas Lluí, es podrà accedir pel carrer del General Manso.

  A Can Maginàs i Can Llobera es podrà accedir de manera excepcional mitjançant les cruïlles del carrer de l'Hospitalet amb Miquel Coll i Alentorn, i l'encreuament de la carretera Laureà Miró per continuar cap al carrer Martí Duran, sota la supervisió de Policia Local i voluntaris.

  Afectacions al transport públic

  D'altra banda, pel que fa a les afectacions en el transport públic, la línia de l'autobús urbà SF3 patirà les modificacions següents:

  - El bus de les 11 h s'avança fins a les 10 h.
  - L'expedició de les 11.50 h no circularà.
  - L'expedició de les 12.40 s'endarrereix fins a les 13 h.
  - Els busos de les 10 i les 13 h no circularan pel carrer de Mataró, sinó que baixaran directament per carretera de la Sànson fins al carrer de Laureà Miró.

  Els serveis interurbans de les línies L50, L62 i L64 tindran les següents afectacions:

  En sentit Molins de Rei:
  Els busos no circularan en el tram comprès entre el carrer de Josep Maria de Molina fins a la travessia de Can Miano. El recorregut passarà pel carrer de Josep Maria de Molina, carrer del Pla i el carrer de Can Miano, fins tornar al carrer de Laureà Miró.

  En sentit Sant Joan Despí:
  Els busos no circularan pel carrer del Reverend Martí Duran. L'expedició passarà per la calçada central de Laureà Miró fins al carrer de Martí Duran, on girarà a la carretera del Pla, passant per Anselm Clavé i tornant des d'allà al carrer de Laureà Miró.
   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar