Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:33:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

  24/01/2019
  Lectures: 874
  Noves actuacions per millorar la mobilitat al carrer del Pla

  Aquesta setmana s'han dut a terme noves actuacions en matèria de mobilitat que afecten la vialitat del carrer del Pla, entre Ramón y Cajal i Anselm Clavé. Només falten petits detalls per completar les millores en la circulació del carrer del Pla.

  Les noves actuacions han consistit en la implantació d'un nou cordó d'estacionament en el carril de circulació en sentit Sant Joan Despí. D'aquesta manera s'ha recuperat la normalitat en la sortida des de la rotonda d'Anselm Clavé, segregant els fluxos de vehicles per als dos sentits i garantint en tot moment la seguretat viària en els girs des de la rotonda. També s'han reforçat les mesures per garantir una correcta accessibilitat i seguretat en els desplaçaments a peu, amb una nova franja per als vianants vinculada a l'estacionament i amb la instal·lació d'elements reflectants.

  Creació de 30 noves places d'estacionament

  Aquesta actuació ha suposat la creació de 30 noves places d'estacionament, que contribueixen a reduir les afectacions ocasionades per la reurbanització del carrer del Pla entre Ramón y Cajal i Rupert Lladó. Alhora, es vol donar resposta per endavant a la reordenació de l'estacionament al municipi com a conseqüència de les obres del soterrament ferroviari. A més, es consolida el caràcter urbà d'aquesta via, amb una secció final d'un carril i un cordó d'estacionament per sentit, lluny de la configuració anterior que provocava greus problemes de seguretat viària (accidentalitat, velocitats elevades, sorolls i molèsties als veïns, entre d'altres).

  L'actuació també s'integra en la voluntat de generar nous aparcaments de dissuasió alternatius a les entrades de Sant Feliu davant la futura transformació de la ciutat. 

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar