Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/05/2020 21:14:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

05/07/2019
Lectures: 1034
Millores en la il·luminació del camp de futbol de les Grases

El dilluns 8 de juliol comencen els treballs per instal·lar la nova il·luminació del camp de futbol de les Grases (c/ Mataró 2-4) amb tecnologia LED i adequar-la a la normativa vigent. L'actuació, que es venia treballant conjuntament amb el club de futbol Santfeliuenc FC, tindrà una durada aproximada d'un mes i un pressupost de 17.759,16 euros.

Actualment el camp de futbol de les Grases disposa de llumeneres halògenes metàl·liques, una instal·lació que no permet il·luminar amb la suficient uniformitat i no compleix amb els requeriments de la norma UNE 12193 ni amb els criteris del Consell Català de l'Esport. La distribució de les columnes emplaçades en els laterals del camp de futbol no permeten millorar la uniformitat amb les òptiques existents de les llumeneres i algunes zones del camp queden sense la il·luminació necessària per al desenvolupament de les activitats que s'han de practicar. Per aquest motiu, s'ha optat per substituir els punts de llum per tecnologia LED amb l'objectiu d'adequar la instal·lació a la normativa vigent.

L'actuació inclou la instal·lació d'un sistema de control dels projectors instal·lats, que ha de permetre disposar de diferents nivells d'enllumenat segons les necessitats. Per exemple, a mode competició o a mode entrenament, incloent encendre mig camp o el camp sencer.

Aquesta actuació comportarà la reducció d'estalvi energètic i de contaminació lumínica. 

L'empresa adjudicatària de l'actuació és Softled Consulting.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar