Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:58:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

29/08/2019
Lectures: 1279
Afectacions per obres al carrer del Pla

Les obres del carrer del Pla entren en la seva recta final. Dimarts 3 de setembre comencen les feines de fressat dels paviments i bases existents en el tram comprès entre els carrers de Ramón y Cajal i Rupert Lladó. Un dia després, dimecres 4, es realitzaran els treballs d'asfaltat del nou carril bici, la línia d'aparcament i els dos passos elevats que donaran pas, dijous dia 5, al pintat de les marques vials horitzontals.

Durant aquest període es tallarà un dels dos carrils de circulació a partir de les 10 h per tal de minimitzar l'afectació al trànsit. Es donarà pas alternatiu en ambdós sentits de la circulació col·locant un semàfor provisional en l'altre carril. No es podrà estacionar en aquest tram durant aquests dies, i hi haurà limitacions per accedir i sortir amb vehicles dels pàrquins de les comunitats situades entre els números 12 i 84 del carrer del Pla.

Aquestes són les darrers tasques contemplades en el projecte de remodelació del carrer del Pla, que es van iniciar al novembre de 2018 i que conformen la primera fase del seguit d'actuacions que contempla el Pla director del carrer del Pla. Amb aquestes obres s'ha remodelat completament el paviment, que estava aixecat i trencat en molts punts, i s'ha ampliat l'estreta amplada de pas de la vorera resultant de la distribució d'arbrat, enllumenat i carril bici en el tram comprès entre els carrer de Ramón y Cajal fins a Rupert Lladó.

L'Ajuntament ha aprofitat l'execució d'aquesta obra per ampliar el nombre de places d'aparcament en la zona. Concretament, s'han implementat 30 noves places d'estacionament en cordó al carrer del Pla en el tram situat entre els carrers de Ramón y Cajal i Anselm Clavé. A aquestes cal sumar-ne 30 noves places d'estacionament en cordó en el tram del carrer del Pla comprès entre els carrers d'Anselm Clavé i el polígon industrial Armenteres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar