Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 11:43:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

04/10/2019
Lectures: 3272
Iniciades les primeres obres d'adequació de serveis bàsics per al soterrament

A causa de les obres de soterrament que Adif preveu que s'iniciïn a finals d'aquest any, s'han començat a realitzar petites actuacions d'adequació de serveis públics a les zones properes a la traça ferroviària en el pas pel nucli urbà de la ciutat. Les primeres obres consisteixen en el desviament de la canonada d'aigua potable i tenen lloc al Carrer de Constitució amb la carretera de la Sànson i l'altra a la carretera Sànson número 7. La durada d'aquesta actuació es preveu que sigui de tres setmanes i es produiran petites afectacions en l'estacionament d'aquests carrers.

Durant les properes setmanes s'iniciaran altres treballs previs per a l'adequació dels serveis públics afectats pel soterrament. Entre ells, es preveu l'afectació a les xarxes d'Aigües de Barcelona, Endesa, Correus, entre altres companyies. Aquests treballs també afecten infraestructures municipals, com són l'enllumenat públic i la fibra òptica municipal.

L'objectiu d'aquestes obres és preparar aquestes infraestructures de forma prèvia a la implantació de la constructora que s'encarregarà d'executar les obres del soterrament de les vies del ferrocarril. En tot moment, es garantirà el funcionament dels serveis públics als veïns i veïnes de la millor manera possible.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar