Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 13:03:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

21/02/2020
Lectures: 538
Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2020

La rua de Carnaval que tindrà lloc aquest dissabte 22 de febrer, i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles, així com en els transports públics.

La rua sortirà del carrer de Mataró a les 18.15 h, i tot seguit, passarà pels carrers d'Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, rambla Marquesa de Castellbell, avinguda Montejurra, M. Jacint Verdaguer, Pi i Margall i plaça de la  Vila. La previsió és que la rua finalitzi a les 20.30 h. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, que s'aniran reobrint a mesura que passi la cercavila de colles.

En concret, a partir de les 15 h del dissabte 22 es prohibirà l'accés i l'estacionament de vehicles al carrer de Mataró, entre Sànson i Comerç. A més, el carrer Sanson estarà tallat de 17.15 a 18.15 h. En el moment de la sortida i fins que la cua no entri al carrer Europa es veurà afectada l'entrada i la sortida del parc de bombers.


Modificacions en el recorregut del bus urbà 

Com a conseqüència de la rua de Carnaval també es produiran afectacions en el bus urbà SF3. En concret, entre les 15 i les 19 h es desviarà el recorregut de la línia pel carrer de Comerç i quedaran anul·lades cinc parades.

A l'avinguda de Montejurra, entre la rambla Marquesa de Castellbell i Mossèn Cinto Verdaguer, l'afectació pot ser més gran ja que afecta a altres línies interurbanes. En aquest punt es faran talls puntuals i hi haurà un policia municipal que deixarà passar les expedicions d'autobusos de forma intercalada amb la rua, per tal d'evitar una afectació més important.

En qualsevol cas, les afectacions als autobusos es mantindrà durant el temps que duri la rua, des de les 17.30 a 22 h, aproximadament. Les línies afectades són: SF3, L52, L50, L62 i L64.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar