Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/08/2020 19:00:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

24/04/2020
Lectures: 1570
Obert l'aparcament de Les Grases amb una nova zona de 'Petó i Adéu'

Aquest divendres, 24 d'abril, a primera hora de la tarda, es torna a obrir a la ciutadania l'aparcament situat a la carretera de la Sànson cantonada amb el carrer de Mataró, després d'haver-hi executat diverses obres de millora. L'actuació ha contemplat la pavimentació i sanejament de les zones del pàrquing, concretament les que actualment es destina a aparcament davant dels patis de l'escola bressol Fàbregas, per destinar-les a ús públic amb la mateixa funció d'estacionament de vehicles. La zona compta ara amb nou arbrat i una millor il·luminació, i l'ordenació resultant preveu la generació d'una zona de maniobra de vehicles denominada 'Petó i adéu' per donar servei als usuaris de l'escola bressol, amb 5 noves places, del total de 177 que integren aquest pàrquing.

Les actuacions van començar dilluns 20 de gener, i s'ha complert el termini previst de tres mesos tot i les afectacions derivades de l'estat d'alarma per la COVID-19. L'obra, que ha estat la primera en reanudar-se atesa la necessitat de veïns i veïnes de disposar d'aquest aparcament al barri, s'ha realitzat garantint el compliment de totes les mesures sanitàries.

Per dur a terme aquesta actuació, que ha permès la reurbanització de gairebé 4.000 metres quadrats d'aparcament, no s'han produït afectacions ni als carrers, ni a la circulació de vehicles i vianants, ni al servei de bus. El pressupost total de l'obra ha estat de 172.050 euros, IVA inclòs.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar