Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2022 22:35:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El carrer del Pla comptarà amb un nou cordó d'estacionament

20/12/2021
Lectures: 1126
El carrer del Pla comptarà amb un nou cordó d'estacionament

Dimarts 21 de desembre l'Ajuntament iniciarà les actuacions vinculades a implantar un nou cordó d'estacionament de 2 metres d'amplada i 0,90 de franja de seguretat al carrer del Pla, entre els carrers de Rupert Lladó i de Ramon y Cajal. La nova reserva, situada en el costat del Parc Agrari, mantindrà un carril de circulació per sentit de 3,55 metres d'amplada, però eliminarà l'actual tram de carril bus.

Aquesta iniciativa dona continuïtat a les actuacions de pacificació del carrer del Pla per tal que no tingui el tractament d'una carretera, en consonància amb les intervencions realitzades a finals de 2019 i principis de 2020 entre el carrer Anselm Clavé i el polígon industrial d'Armenteres. Aquestes reformes van permetre la implantació de més de 100 reserves d'estacionament i la reducció de dos a un carril de circulació per sentit.

El nou cordó d'estacionament permetrà generar nova oferta d'estacionament lliure en calçada que satisfaci les necessitats del barri de Falguera, amb unes 60 noves reserves habilitades. També oferirà alternatives d'estacionament lliure en calçada als veïns i veïnes del barri de Falguera, que es podran veure afectades per les obres de reurbanització de la plaça d'Alfons Comín i dels carrers de Falguera i de Batista, i que s'iniciaran durant el primer trimestre de 2022.

Es preveu que la implantació del nou cordó d'estacionament finalitzi el proper dimecres 22 desembre al migdia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior